M.&S. OPTIMUS - O nama


Usluge čišćenja i održavanja

Čišćenje i održavanje

Mi smo tvrtka M.&S. OPTIMUS, servis za čišćenje i održavanje. Bavimo se čišćenjem domova i poslovnih ureda te održavanjem i uređivanjem svih vrsta prostora od barova, hotela, hostela, apartmana, vila za odmor, bazena, okućnica. Vršimo košnju trave, hortikulturno uređenje dvorišta, voćaka, maslina, cvijeća, parkova. Pružamo kvalitetnu, trajnu i nadasve korektnu uslugu. Uz to, jamčimo i potpunu diskreciju naših djelatnika, kao i svih poslovnih partnera.

Nudimo vam i uslugu tokarenja, strojnu obradu metala i drva, te montažu PVC i ALU stolarije.

Profesionalna usluga

U našem poslovanju težimo profesionalizmu kroz jasne procedure čišćenja i obrade prostora. Ulaganjem u kvalitetna sredstva i visoku tehnologiju čišćenja želimo biti "ogledalo" u čišći svijet svakom našem klijentu i dobar prijatelj okolišu pri postizanju toga cilja.

Kroz strojnu obradu metala i drva, težimo unificiranom proizvodu, jedinstvenom na tržištu. U montaži stolarije koristimo profesionalne alate, kako bi bila stručno izvedena, te ne bi izgubila određene performanse.

Usluge čišćenja i održavanja

Ekološka sredstva za čišćenje

Ekološka sredstva za čišćenje

U radu isključivo koristimo ekološka sredstva za čišćenje koja posjeduju certifikat ISO 9001 kao i vodoprivrednu dozvolu o biorazgradivosti.

Uz upotrebu najsuvremenijih ekoloških sredstava za kvalitetno čišćenje spremni smo udovoljiti višestrukim zahtjevima svojih korisnika.

Zatražite ponudu

Slobodni smo vam za vas izraditi personaliziranu ponuda samo za vaše potrebe.

Ukoliko ste zainteresirani, budite slobodni kontaktirati nas za sve vaše potrebe.

Radujemo se zajedničkim ciljevima!

Pošaljite upit

Obrazac za kontakt sadrži upit za osnovne osobne podatke koje pošiljatelj upita dobrovoljno šalje u sklopu upita, a koji se koriste isključivo u svrhu kontaktiranja osobe koja je ispunila obrazac radi odgovora na upit. Osobni podaci posani putem obrasca za kontakt čuvaju se uz odgovarajuće mjere zaštite i ne dijele se s trećim stranama.

 

M.&S. OPTIMUS d.o.o. za usluge i turistička agencija

52215 Vodnjan, St.Guran 21
OIB:05906939066

E-mail: info.msoptimus@gmail.com

Telefoni:

091 788 1390 (Sandra) i 091 535 3551 (Mladen)
Montaža PVC stolarije => 098 177 9376 (Toni)

Pratite nas na Facebooku:
M.&S. Optimus na Faceboku